Singapore

Universal Studio’s Singapore


universal (1)

 
Singaporen vierailun yksi must see – kohde oli Universal Studiot. Topiakselle tämä oli ensimmäinen vierailu universaleilla ja minulle toinen kohde, Losin studioitten jälkeen. Täysin se ei tietenkään vetänyt vertoja Losin alkuperäisille studioille, mutta todella hienot kulissit oli aasian maillakin vedetty esille.
 
Singaporen Universal studiot sijaitsevat Sentosa islandilla Singaporen keskustan edustalla. Harbourfront asema on lähin metropysäkki Sentosalle mentäessä. Asemalla on suuri ostoskeskus, jonka läpi kävelemällä löytyy saarelle kulkevat tiet. Saarelle pääsee helposti kävellen, skytrainilla tai vaikkapa cable carilla.
 
universal (1)
 
Singaporen Universal oli hyvä jäljitelmä Los Angelesin studioista ja hauskuutta tästäkään päivästä ei jäänyt puuttumaan. Universaleille pääsee huomattavasti mukavampaan hintaan kuin jenkkilässä, sillä lipun hinta oli vain 70S$ (n.50€).
 
universal (13)
 
Jos jonottelu ei kiinnosta pätkän vertaa, voi myös itsensä upgreidata Express passilaiseksi, eli jonojen ohittajaksi.Express passin pystyi ostamaan jo joko porteilta tai sitten puiston sisältä lahjatavarapuodeista. Hintaa passilla oli50S$ (40€).
 
universal (5)
 
Singaporen Universaleilla on seitsämän eri aluetta: Hollywood, New York, Sci-fi, Muumion paluu, Jurassic Park, Far far away (Shrek) sekä Madagaskar. Moni alueiden laitteista oli tarkoitettu pienemmille vierailijoille, mutta kyllä siellä muutamissa laitteissa otettiin myös meiltä aikuisiltakin luulot pois.
 

universal (4)New York alueella oli Steven Spielbergin behind scenes ‘lights, camera, action’ näytös

 

universal (3)Hollywood

 
universal (14)
 
universal (12)
 
universal (11)
 
Sci-fi aluetta seurasi Muumion paluu osasto, jossa me kävimme vain vuoristoradassa.
 
universal (6)
 
Joillain alueilla oli tavaroiden säilytys ilmaista kyytien ajan. Joissain niistäkin perittiin maksua muutamien dollarien verran.
 

universal (7)Jurassic park vesi ajeluun menossa.

 

universal (9)Elokuvasta Waterworld oli tehty pieni erkois efekti sekä akrobatia show.

 

universal (8)Shrek maailmaan astumassa

 
universal (10)
 
Meillä meni express passista huolimatta puistossa aikaa 4-5tuntia, joten sen verran aikaa sinne kannattaa ainakin varata.
 
universal (2)
 
Sentosan saarelta löydät Universal studioiden lisäksi myös monia hotelleja, golf keskuksia, huvipuistoja sekä rantoja. Tämä on pienten lasten kanssa lomailevien todellinen huvittelu alue.
 

Luitko jo nämä jutut Singaporesta:
Yö Marina Bay Sandsissa
Singapore Gin Sling cocktail The Raffles hotellissa
Ensikosketus Chinatowniin
Onko Singaporen lentokenttä maailman paras?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *