Filippiinit

Twin lagoon – ”Salainen” piilopaikka Coronin kyljessä


t7 (1 of 1)

 
Twin lagoon sijaitsee Coronin kallioiden välissä, niikuin kaikki muutkin saaren nähtävyydet. Twin lagooniin nimittäin pujahdettiin huomaamattomasti kahden kallion seinämän välistä.
 
t1 (1 of 1)
 
t2 (1 of 1)
 
Nämä turkoosin kaikissa eri värisävyissä näyttäytyvät maisemat olivat yhtä päräyttäviä kuin lauantaipussin aiheuttamat sokeritärinät lapsena!
 
t8 (1 of 1)
 
t9 (1 of 1)
 
Näihin vesiin on onni ja ilo pulahtaa! Ottaisikohan se Coronin natiivi kansa mut tonne asumaan? Jos ihan vaan pienen mökin tohon johonkin kallion koloon saisin rakentaa!? 😀
Ei varmasti tule täytenä yllätyksenä jos kerron ettei me oltu tuossa paratiisissa ainoita vieraita. Meidän vierailu Twin lagoonille meni melko kivuttomasti, vaikka veneiden määrä antaa kyllä ymmärtää jostain täysin kaoottisesta paikasta. Lagooni oli todella iso ja siellä mahtui ottamaan hieman omaa tilaa sekä virittäytymään zen tilaan.
 
t10 (1 of 1)
 
Lagooniin uitiin joko kallion alitse tai kiivettiin sen ylitse. Uiminen näytti hieman nopeammalta vaihtoehdolta ja näkymä, joka avautui heti edessäsi oli uskomaton!
 
t3 (1 of 1)
 
t5 (1 of 1)
 
Lagoonin vesi oli osittain todella lämmintä, mutta välillä myös mereltä tuli kylmiä virtauksia vastaan. Vaikka lagooni ei ollut kovinkaan salainen ainankaan enään, niin meille se silti toimi.
 

 
t6 (1 of 1)
 
t4 (1 of 1)
 

Polskuttelimme sydämemme kyllyydestä ja ihmettelimme maailman kauneutta itsekseen sekä yhdessä.

 

Muut Coronin Snorklaus retkien jutut:
Täydellisen turkoosi Barracuda lake
Kookoksia ja nemoja – Tädellinen lounaspaikka
Siete Pecadoksen merikilpikonna
Busuangan paras hotelli – Puerto del sol

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *