Italia

Talvinen Lago di Braies

Lago di Braiesin taianomainen järvi on roikkunut haavelistallani jo hetken ajan ja tällä Alppi reissulla sinne vihdoin pääsin. Vaikka järvelle tosiaan pääsinkin, niin eihän se tietenkään näin talvisaikaan ollut ihan juuri sitä mistä olin haaveillut. Talviset Dolomiitit olivat todella vaikuttava näky jäisen järven takana, mutta jotain tästä päivästä jäi kyllä hampaankoloon.
Eihän se yllätyksenä tullut, että järvi olisi jäässä talvella.
 
lagodibraiesillekartta
 
Kesäiset kuvat Lago di Braies järveltä näyttävät sen verran houkuttelevilta, että olen jo alkanut miettiä seuraavaa mahdollista ajankohtaa käydä siellä uudestaan.
 

lagodibraiesofficial
Instagram: @lagodibraiesofficial

 
Maisemat tuona maanantai aamuna olivat sumuiset ja lumiset. Aurinko yritti pilkistää jostain sankan pilvimassan läpi, mutta koko aamuna se ei sieltä esiin tullut.
 
linnanen (2)
 
Minun harmikseni järvellä oli dronella lentäminen kielletty, joten haaveilemani kuvat yläilmoista jäivät nyt sitten toteuttamatta.
 
braies4 (1 of 1)
 
lagodibraiesilla (1 of 1)
 
Lago di Braiesille haluan ehdottomasti palata myös kesällä ja majoittautua hotellissa, joka sijaitsee aivan järven rannassa.
 

braies (1 of 1)Yritys numero sata osua samaan kuvaan silmät auki.

 
Muutamat yhteiskuva yritykset ja olimme melko valmiita jatkamaan jo matkaa. En oikein tiedä mitä kuvittelin saavani järvestä irti näin talvisaikaan, mutta jostain syystä sinne oli päästävä. Ainakin varmaksi jäi se, että palata sinne täytyy.
 

braies2 (1 of 1)Matka jatkui kohti Itävaltaa.

 
braies3 (1 of 1)
 

Lue myös muut Alppi jutut:
Road to Alps – Viisi päivää & 1264km
Neuschwansteinin kuvankaunis linna
Henkeäsalpaavat Alpit & uskomaton Maloja Pass
Pohjois-Italian maisemareitillä kohti Bolzanoa
Keväinen Como järvi ja tie vesiputouksille
Hallstattin lumoava kylä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *