Matkailu

Retki® – reppu Patikasta


makee (2)
Toteutettu yhteistyössä Patikka Mikkelin kanssa

 

Keväinen reissumme Kroatian Brac saarelle vaati pientä päivitystä matkavarustuksen osalta. Kaapissa lojuva reppu alkoi olla jo aikansa elänyt ja mistäpä muualta sitä reppua etsimään, kuin Mikkelin omasta Patikka -liikkeestä!

 

patikkamikkeliwww.patikkamikkeli.fi

 
vaaka (2)
 
Tykkään minimoida tavaroiden määrän matkoilla, koska olen huomannut, etten puolillakaan reissuun raahaamistani tavaroista ole ikinä edes tehnyt mitään. Näin ollen itselleni riittää useimmiten vain pelkät käsimatkatavarat.
Nykyään monet Euroopan lennot ovat ns. light-lentoja, eli lentoja, joiden hintaan ei kuulu ruumaan meneviä matkatavaroita. Lennot itsessään ovat todella halpoja ja sen takia rahastetaankin matkatavaroilla. Vaatteista karsimalla saa suurimmat vähennykset aikaan helposti ja säästää useita kymppejä hinnoissa.
 
Esimerkiksi Norwegianin lennoilla saa olla 10 kg edestä käsimatkatavaraa, joka on todella paljon! Laukun maksimi mitat ovat 55 x 40 x 23 cm.
 
Patikasta hakemani Retki®- repun strategiset tiedot ovat:
Materiaali: Cordura 1000D/PU
Mitat: pohja 16 x 29 cm korkeus 50 cm
Päätaskun tilavuus: 23 litraa
Paino: 800 g
 
1260x900px_Patikka-logo
 
ikkuna
 
Patikka on yksi Mikkelin keskustan kivijalkaliikkeistä ja tarjoaa hyvän kattauksen välineitä kaikenlaisille liikkujille! Liike sijaitsee Savilahdenkatu 10:ssä keskustan sydämmessä.
Ulkoiluun löytyy kattava valikoima reppuja, rinkkoja, takkeja sekä kenkiä. Metsästysharrastajille sekä eräretkeilijöille löytyy myöskin viimeisimmät huippumallit ja henkilökunta auttaa todella rautaisella ammattitaidolla joka asiassa!
 
sisa
 
reppuseina
 
Meidän huomion Patikan valikoimasta vei ehdottomasti reput ja rinkat. Hyvä valikoima perus rinkoista hifistelymalleihin toi todellakin valinnanvaikeuden. Loppujenlopuksi Retki® merkkinen reppu vei tällä kertaa meidän sydämen! Repulla pystyy heittämään viikonkin reissun, mutta on myös kätevä ihan vain vaikkapa päivän retkelle maastoon!
Lisävarustelu osastokin oli liikkeessä kohillaan ja sieltä löytyi käteviä päiväreppuja minikoossa, sadesuojia, riippumattoja, otsalamppuja, mikrokuitupyyhkeitä, dry tubeja, valotikkuja jne.
 
20160510_154811
 
Patikassa järjestettiin kevätkarnevaalit meidän siellä käydessä ja pääsimme maistelemaan Blå Bandin retkimuonia. Annokset olivat TODELLA hyviä ja kaukana teollisen makuisista pussiruuista! Samat annokset ovat mm. Suomen armeijalla käytössä ja nuoria sotilaspoikia ajatellen, ravintoarvot ovat kohillaan!
 

ruuatPussit toimivat itsessään lautasina

 
Annoksia on monenlaiseen makuun ja jokaisesta pakkauksesta tulee noin 450-500grammaa valmista ruokaa! Retkiruuat ovat pakastekuivattuja.
peace (2)
 
jrrtolkien
 
sneakpeak (2)
 
Tästä keväinen retkemme sitten alkaa! Aurinkoisia terveisiä tulee sitten myöhemmin! <3
 
Toteutettu yhteistyössä Patikka Mikkelin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *