Italia

Pohjois-Italian maisemareitti Bolzanoon


comojabolzano

 
Comolta Bolzanoon
Como-järveltä valitsimme reitiksemme tien joka kulki Pohjois-Italian kansallispuistojen vierustalla. Ajattelimme näkevämme huikeita maisemia koko matkan ajan, mutta harmiksemme jylhiä maisemia ei koko matkalle riittänyt. Pienet Alppikylät hiihtokeskuksineen elävöittivät aika ajoin maisemaa kun tie nousi muutaman kilometrin korkeuteen, mutta kuitenkin suurin osa tiestä kulki melko lähellä merenpinnan korkeutta ja maisema oli enemmänkin sulaa, kuin lumista.
Onneksi alkumatkalle sattui upeita maisemia ja löysimme muutaman hienon spotin kuvaamistakin varten.
 
alpit (1 of 1)
 
alpit2 (1 of 1)
 
Tällä matkalla huomasin todella nauttivani myös tällaisista ei niin suunnitelluista matkoista. Vaikka reissuillani en ikinä paikoillani pysykään, niin silti olen reitit jo tarkasti kotona miettinyt etukäteen sekä hotellit varaillut valmiiksi. Tällä kertaa huomasin olevani melko sinut sen kanssa, etten täysin ole varma missä huomenna pääni tyynyyn painan. Italia, Sveitsi vai Itävalta.. ei sillä ollut niin väliä, kun sai kokea jotain näin ainutkertaista koko ajan.
 
meitalia (1 of 1)
 
alpit4 (1 of 1)
 
alpit5 (1 of 1)
 
alpit3 (1 of 1)
 
Tälle reilun 200 kilometrin matkalle Como-järveltä Bolzanoon ei paljoa enempää näitä jylhiä Alppimaisemia sattunut tai jos sattui, ei niitä voinut jäädä kuvailemaan. Mutkaisten teiden varsilla ei tietenkään ollut mitään levähdyspaikkoja tai näköalapaikkoja varattuina.
 
italiasta (1 of 1)
 
Bolzanon majoitusvinkki:
Tivoli Apartments yhden makuuhuoneen huoneisto 150€.
Aivan Bolzanon keskustassa sijaitseva Tivoli Apartments tarjosi erittäin viihtyisän sekä valoisan huoneiston. Bolzanossa vietimme vain yhden yön, emmekä perehtyneet kaupungin kujiin sen tarkemmin. Kävimme onnistuneesti TripAdvisorin suositusten mukaisesti syömässä, nautimme viiniä ja selvitimme viimeisten päivien reittejä hyvän netin turvin.
 
comolta20 (1 of 1)
 
comolta1 (1 of 1)
 
comolta18 (1 of 1)
 
comolta21 (1 of 1)
 

Lue myös muut Alppi jutut:
Road to Alps – Viisi päivää & 1264km
Neuschwansteinin kuvankaunis linna
Henkeäsalpaavat Alpit & uskomaton Maloja Pass
Keväinen Como järvi ja tie vesiputouksille
Talvinen Lago di Braies
Hallstattin lumoava kylä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *