Filippiinit

Neljän tähden yö Manilan kentällä

manila7 (1 of 1)
 
Ensimmäinen asia Filippiini lentojen varaamisen jälkeen oli se, että Topias varmisti kovaan ääneen, ettei aio viettää Manilan kaupungissa yhtäkään päivää. En moiti, sillä Manilan näkeminen ei ikinä ole ollut munkaan MUST SEE- listalla. Aasian suurkaupungeista ainoastaan Bangkok ja Ho Chi Minh on jättänyt positiivisen fiiliksen. Loput näkemistäni on saanut vaan ahdistumaan.
 
manila12 (1 of 1)
 
Saasteet, rikollisuus, huumeet, köyhyys ja kaupungin levottomuudet ovat monille varmasti seikka, jonka takia tämä kaupunki jätetään helposti tutkimatta. Parin viikon viidakkoloman jälkeen ei meidän myöskään tehnyt mieli lähteä pilaamaan sitä paratiisimaisen raukeaa fiilistä miljoona kaupunkiin.

Manilassa yöpymistä on kuitenkin vaikea välttää, jos sieltä mielii lentää. Lähes jokainen kansainvälinen lento lähtee Manilasta (nykyään paljon myös Cebusta) ja meidän lento lähti jo aamu 5 maissa kohti Hong Kongia.
 
manila3 (1 of 1)
 
Suunnittelin alunpitäen ottavani meille hotellin jostain Asia Mallin lähettyviltä shoppailu mielessä, mutta päädyimme tosiaan sitten varaamaan hotellin aivan kansainvälisen lentoterminaalin ovien edestä, Belmont Hotel Manilasta ****.

Belmont hotellin ja lentokentän terminaalin erotti toisistaan ainoastaan nelikaistainen tie, jonka taittamiseen kävellen meni aamuyöllä noin 5 minuuttia. Voiko tämän kätevämpää enään ollakkaan? Ilmaisia shuttle busseja järjestetään hotellilta terminaaleihin, mutta tuohon aikaan aamusta kävely oli varmasti nopein ratkaisu.
Otimme vain aamulla take away aamiaiset mukaan ja suuntasimme Check in- jonoihin.
 
manila10 (1 of 1)
 
manila9 (1 of 1)
 
Hotelli oli tyylikäs, uusi ja palvelu siellä oli mitä erinomaisin. Huone oli täydellinen ja kahden viikon viidakko seikkailujen jälkeen se oli oikein virkistävä kokemus. Hintaan kuuluva aamupala jäi kokematta ja täytyy kyllä antaa iso miinus hotellin take away aamiaiselle. En ole ikinä nähnyt surkeampaa. Kuivaakin kuivempi kolmioleipä, muutama siivu vesimelonia sekä vettä. Ei kovinkaan 4 tähden arvoinen suoritus 😀 Harmittaa etten ottanut kuvaa 😀
 
manila1 (1 of 1)
 
manila5 (1 of 1)
 
manila2 (1 of 1)
 
manila4 (1 of 1)
 
manila6 (1 of 1)
 
Hotellin ympäristöstä löytyi korttelin verran 5 tähden hotelleja sekä luksusliikkeitä. Kävimme yhdessä merkkivaate mekassa pyörähtämässä, mutta tajusimme onneksi Louis Vuitton merkin kohdalla kääntyä jo ympäri. Suuntasimme ensimmäisiä EXIT kylttejä kohti ja otimme taksin kohti huokeampaa Asian Mall:ia 😀 Shoppailimme itsemme hurmokseen asti ja painuimme aikaisin takaisin hotellille nukkumaan.
 

manila11 (1 of 1)Liikkeitä, joihin ei meidän lompakoilla ollut asiaa 😀

 
 
Hotelli sopii mielestäni aivan kaikenlaisille matkustajille. Huoneen hinnaksi jää varausajankohdasta riippuen 50-80€ ja me varattiin huone Bookingista. Sijaintinsa vuoksi hotellin ympäristö parveilee takseista ja kyydin vähän kauemmaksi shoppailemaan saa helposti. Taksien hinnoista kannattaa kysellä etukäteen esimerkiksi hotellilta, koska sielläkään ei taksamittari pärähdä automaattisesti päälle.

https://www.belmonthotelmanila.com/
 
manila8 (1 of 1)
 
manila
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *