Singapore

Marina Bay Sands – Yö kahdeksan miljardin luksushotellissa

Marina Bay Sands
Yksi elämäni ehdottomasti unohtumattomista öistä.. ja ehkä kalleimmistakin ;D
 

Marina bay sands

 
Marina bay sands
 
Budjettimatkoihin tottuneena yö Marina bayn tasoisessa luksus hotellissa vaati muutaman ylimääräisen euron säästämistä. Varaamamme huone piti olla kaikista halvin ’deluxe huone’, mutta check innin yhteydessä tapahtui jotain hämmentävää ja meidät upgradettiin! Kysyin saataisiinko huone mahdollisimman ylhäältä, jonka jälkeen vastaanottovirkailija kertoi meidän olevan hieman etuajassa sisäänkirjautumisen kanssa. Näitä halvimpia huoneita ei kuulemma ollut silloin vielä valmiina.
 
Marina bay sands
 

Hetken päästä tämä ystävällinen nuori mies kertoi, ettei tosiaan pystynyt vielä ylhäältä järjestämään meille huonetta, mutta antaisi meille paremman huoneen alemmasta kerroksesta. Hetkinen meni miettiessä, että mikähän perus huijaus tämäkin taas on, että ”parempi” huone jne, mutta hotellihuoneen ovet avatessa meidänkin suut aukenivat aivan apposelleen.. Me olimme saaneet upgraden Orchid Suiteen eli 500€ arvoiseen Sviittiin. Me olimme maksaneet 40 neliön kokoisesta huoneesta veroineen 280€, mutta vastineeksi saimmekin 100 neliötä täyttä luksusta!

 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 

Marina bay sandsNäkymät parvekkeelta

 

 
Hotelli on kolmessa isossa viistosti rakennetussa tornitalossa, joita yhdistää 200 metrin korkeudessa oleva ”surffilaudaksikin” kutsuttu ylätasanne. Sen maailmankuulu 150 metrinen infinity uima-allas on 57:ssä kerroksessa ja sieltä avautuvat uskomattomat maisemat Singaporen ylle. Näkymät ovat aivan epätodellisen hienot ja kävijä varmasti hieraisee silmiään kahdesti tämän nähdessään.
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 

Garden By the Bay on kuuluisa futuristinen puutarha, joka herää loistoonsa auringonlaskun aikaan. Ylätasanteella ja valtavissa Flower domeissa pääsee vierailemaan pääsymaksua vastaan ja ne ovat vain ilta yhdeksään asti avoinna yleisölle. Yleisille kulkuväylille ja puutarhoihin pääsee vierailemaan ilmaiseksi 05.00-02.00 välillä.

 

marinabay27 (1 of 1)”A living wonder in Singapore” – BBC.com

 
marinabay28 (1 of 1)
 
marinabay30 (1 of 1)
 
marinabay26 (1 of 1)
 

marinabay178 (1 of 1)Näkymät Garden by the Bay:n Marina Bayn kattoterassilta

 
Hotellin edessä on Event Plaza, jossa on muutaman kerran illassa valoshow. Näkymä on Downtowniin päin ja auringonlaskun aikaan maisema on todella vaikuttava.
 
marinabay22 (1 of 1)
 
marinabay24 (1 of 1)
 
marinabay23 (1 of 1)
 
Ostoskeskuksessa riittää vilinää ja vilskettä, suurin osa kaupoista on luksus brändien kauppoja. Hotellin valtavasta ostoskeskuksesta löytyy 270 kauppaa sekä yli 60 ravintolaa.
 
marinabay20 (1 of 1)
 
Marina Bayn ostoskeskuksen sisällä on pieni kanaali, jossa voit hypätä hetkeksi kyytiin kymmenen dollarin hintaan.
 
marinabay21 (1 of 1)
 
About that awesome place
Marina Bay Sands on monilla miljardeilla rakennettu hulppea hotelli Singaporen sydämessä. Yksi maailman hienoimmista ja varmasti tunnetuimmista hotelleista sijaitsee Marina baylla ja sen edustalla komeilee kuuluisa Garden by the Bay – futuristinen puutarha. Helpoin pääsy hotelliin, ostoskeskukseen ja Garden by the bayhin on hyppäämällä metrosta pois vasta Bayfrontin asemalla. Sieltä pääsee sitten haluamaansa kohteeseen opasteita seuraamalla.
 
marinabay (1 of 1)
 
Ainoastaan hotellin asukkailla on pääsy infinity altaalle sekä sen ravintoloihin. Jos et ole hotellin asukas, pääset kuitenkin Tower 3:sta 23S$ hintaan pällistelemään maisemia Skypark observation deckiltä.
 
marinasands (1 of 1)
 
Uskomattomien näkymien lisäksi hotellista voit löytää huippukokeilla varustettuja ravintoloita sekä maailmankuulujen baarimestareiden cocktail baareja, casinon, koko päivän auki olevia aamupala buffee paikkoja, kuuluisan Banyan tree kylpylän, kuntosalin, luisteluradan, teattereita sekä museoita. Eli kaikkea mitä vain miljardeilla rakennetusta hotellista voikaan kuvitella löytävänsä.
 
marinabay1 (1 of 1)
 
marinabay2 (1 of 1)
 
Vaikka yö tuossa luksus hotellissa oli kallis, oli se myös todellakin sen arvoista! Minulle pelkkä pintaraapaisu observation deckiltä ei olisi riittänyt 😀
 
marinabay15 (1 of 1)
 
marinabay16 (1 of 1)
 

Luitko jo nämä Singaporesta:
Singapore Gin Sling cocktail The Raffles hotellissa
Singaporen Universal Studiot
Ensikosketus Chinatowniin
Onko Singaporen lentokenttä maailman paras?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *