Singapore

Marina Bay Sands – Yö kahdeksan miljardin luksushotellissa

Marina Bay Sands
Yksi elämäni ehdottomasti unohtumattomista öistä.. ja ehkä kalleimmistakin ;D
 

Marina bay sands

 
Marina bay sands
 
Varaamamme huone piti olla kaikista halvin deluxe huone puutarha näköalalla, mutta check innin yhteydessä tapahtui jotain hämmentävää ja meidät upgreidattiin! Ainoa asia perus chitchatin lisäksi kirjautumisessa oli, että kysyin saataisiinko mahdollisimman ylhäältä huone ja vastaanottovirkailija kertoi meidän olevan hieman etuajassa sisäänkirjautumisen kanssa.
 
Marina bay sands
 

Hetken päästä tämä ystävällinen nuori mies kertoi, ettei pystynyt ylhäältä järjestämään huonetta, mutta antaisi meille paremman huoneen. Hetkinen meni miettiessä, että mikähän perus huijaus tämäkin taas on, että “parempi” huone jne, mutta hotellihuoneen oven auetessa meidänkin suut aukenivat aivan apposelleen.. Meidät oli upgreidattu Orchid Suiteen eli 500€uron arvoiseen Sviittiin. Me olimme maksaneet 40 neliön kokoisesta huoneesta veroineen 280€, mutta vastineeksi saimmekin 100 neliötä täyttä luksusta!

 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 

Marina bay sandsNäkymät parvekkeelta

 

 
Hotelli on kolmessa isossa viisto torni rakennuksessa, joita yhdistää 200metrissä oleva “surffilaudaksikin” kutsuttu ylätasanne. Sen maailmankuulu 150metrinen infinity allas on 57:ssä kerroksessa ja sieltä avautuu uskomattomat maisemat Singaporen ylle. Näkymät ovat aivan epätodellisen hienot ja kävijä varmasti hieraisee silmiään kahdesti tämän kokiessaan.
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 
Marina bay sands
 

Garden By the Bay on kuuluisa futuristinen puutarha, joka herää loistoonsa auringonlaskettua. Ylätasanteella ja valtavissa Flower domeissa pääsee vierailemaan pääsymaksua vastaan ja ne ovat vain ilta yhdeksään asti avoinna yleisölle. Yleisille kulkuväylille ja puutarhoihin pääsee vierailemaan ilmaiseksi 05.00-02.00 välillä.

 

marinabay27 (1 of 1)“A living wonder in Singapore” – BBC.com

 
marinabay28 (1 of 1)
 
marinabay30 (1 of 1)
 
marinabay26 (1 of 1)
 

marinabay178 (1 of 1)Näkymät Garden by the Bay:n Marina Bayn kattoterassilta

 
Hotellin edessä on Event Plaza, jossa on muutaman kerran illassa valoshow. Näkymä on Downtowniin päin ja auringonlaskun aikaan maisema on todella vaikuttava.
 
marinabay22 (1 of 1)
 
marinabay24 (1 of 1)
 
marinabay23 (1 of 1)
 
Ostoskeskuksessa riittää vilinää ja vilskettä, suurin osa kaupoista on luksus brändien edustajia. Löydät hotellin valtavasta ostoskeskuksesta 270 kauppaa sekä yli 60 ruokailu mahdollisuutta.
 
marinabay20 (1 of 1)
 
Marina Bayn ostoskeskuksen sisällä on pieni kanaali, jossa voit hypätä hetkeksi kyytiin kymmenen dollarin hintaan.
 
marinabay21 (1 of 1)
 
About that awesome place
Marina Bay Sands on monilla miljardeilla rakennettu hulppea hotelli Singaporen sydämessä. Yksi maailman hienoimmista ja varmasti tunnetuimmista hotelleista sijaistee Marina baylla ja sen edustalla komeilee kuuluisa Garden by the Bay – futuristinen puutarha. Helpoin pääsy hotellin, ostoskeskuksen ja Garden by the bayhin tiloihin on hyppäämällä metrosta pois vasta Bayfrontin asemalla. Sieltä pääsee sitten haluamaansa kohteeseen opasteita seuraamalla.
 
marinabay (1 of 1)
 
Ainoastaan hotellin asukkailla on pääsy infinity altaalle sekä sen ravintoloihin. Jos et ole hotellin asukas, pääset kuitenkin Tower 3:sta 23S$ hintaan pällistelemään maisemia Skypark observation deckiltä.
 
marinasands (1 of 1)
 
Uskomattomien näkymien lisäksi hotellista voit löytää huippukokeilla varustettuja ravintoloita sekä maailmankuulujen baarimestareiden cocktail baareja, casinon, koko päivän auki olevia aamupala buffee paikkoja, kuuluisan Banyan tree kylpylän, kuntosalin, luisteluradan, teattereita sekä museoita. Eli kaikkea mitä vain miljardeilla rakennetusta hotellista voikaan kuvitella löytävänsä.
 
marinabay1 (1 of 1)
 
marinabay2 (1 of 1)
 
Vaikka yö tuossa luksus hotellissa oli kallis, oli se myös todellakin sen arvoista! Minulle pelkkä pintaraapaisu observation deckiltä ei olisi riittänyt 😀
 
marinabay15 (1 of 1)
 
marinabay16 (1 of 1)
 

Luitko jo nämä Singaporesta:
Singapore Gin Sling cocktail The Raffles hotellissa
Singaporen Universal Studiot
Ensikosketus Chinatowniin
Onko Singaporen lentokenttä maailman paras?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *