Thaimaa

Lowseasonistit

Perjantain jälkeen elämä on Taolla kulkenut leppoisasti. Mitään ohjelmaa ei ole ollut, joten mitään ei olla myöskään tehty. Osittain se johtuu siitä, että on ollut niin epävakaat ilmat.
Miun joka päiväinen työ on ollut katella taivaalle ja odottaa milloin pääsee ottamaan arskaa 😀 Aina kun pilvipeite repeilee juostaan altaalle tai rannalle makaamaan.
Tänään piti olla aktiivi päivä ja meidän piti lähteä kävelemään Shark baylle (5km päässä) katsastamaan resortit. Niitä siellä on kaiken kaikkiaan neljä, joista yksi sopisi meijän kukkaroille 🙂 Sadehan sitten yllätti heti aamusta ja se yllätti vielä monta kertaa loppupäivänkin aikana :/
 
kohtao2013 (88)
 
Sunsetburi resortti on kyllä aivan mahtava löytö. Niinkuin edellämainitussa tekstissä mainitsinkin kaikista huippu ominaisuuksista, niin vielä voin lisätä senkin, että sängyissä nukuttaa hyvin, henkilökunta on todella ystävällistä ja wifi toimii hyvin. Saa rahallensa todellakin vastinetta.
 
kohtao2013 (87)
 
kohtao2013 (91)
 
kohtao2013 (92)
 
Huomiselle meillä oli suunnitelmissa lähteä snorklausreissulle Katjan ja Juuson kanssa, mutta viime päivien sään epävakaisuuden takia mietiskellään vielä. Kyllähän ne lonkkarit varmasti lähtee meitä kuskailemaan, mutta onko se nyt kovin hohdokas kokemus, jos myrskyssä vetelee tuolla merellä :p Viime reissulla ostettiin isolla porukalla saaren ympäri snorklausreissu ja silloin toisella puolen saarta ei voitu edes pysähtyä mihinkään kovan meren käynnin takia.
 
Tao on ollut viikonloppuun asti todella rauhallinen. Joka paikassa on saanut kävellä aika rauhassa ja resortitkin on ollut puolillaan porukkaa. Koko eilinen päivä ihmeteltiin, että mistä ihmeestä alkoi virtaamaan törkeenä reppureissaajia tänne, kunnes välähti että fullmoonpartyt on loppunut viereisellä Koh Phangannilla. Nyt kaikki rankan biletys viikonlopun jälkeen hakevat rauhaa täältä. Resortit alkavat täyttymään ja missään et ole yksin. Maiseman vaihdos toiselle puolen saarta alkaisi siis olemaan ajankohtainen 😀 En viime reissulla tykännyt ollenkaan Saireen hektisyydestä ja ryyppäävistä turistilaumoista, mutta nyt kun löytyi rauhallinen resortti meren rannasta oon jo kerinnyt muuttamaan mielipiteen tästäkin 🙂 Täällä on rauha, mutta jos kävelee kolmesataa metriä toiseen suuntaan, oot jo kaikkien palvelujen äärellä. Helppoa siis.
 
kohtao2013 (89)
 
Jokin kummallinen bilekansaa hellivä juttu tällä saarella on säätä koskien, nimittäin joka ilta viiden jälkeen ilta aurinko paistaa ja ihmiset kerääntyvät rantabaareihin istuskelemaan ja juomaan. Siitä se meno sitten pikku hiljaa yltyy ja puolen yön jälkeen porukka pomppii onnesta soikeena chang pullot kädessä meressä kovan bilemusiikin tahtiin.
Päästiin mekin vähän hulluttelemaan kun perjantai yönä katseltiin tätä tapahtumaa itse sivusta ja istuttiin kesken olevan rantaterassin reunalla. Yöllä tuli kova sadekuuro ihan ythäkkiä ja siinä sateen ympäröimänä Topias huus että nyt on kyllä ihan pakko mennä seisomaan bokserit jalassa tonne rantaan ja nauttimaan sateesta! No vähän hölmönä jäin sen juoksemista kattomaan ja mietin et no hei, miksen minäkin. Lähin sitten itekin bikinit päällä sinne rantaan pomppimaan ja kyllähän se sade aika mahtavalta tuntui yö aikaan 🙂
 
Jos ei tänään muuta, niin vietetään DivingGratuation bileitä rantsussa Juuson kunniaksi, joka tänään valmistui PADin OWDksi (openwaterdiver). Suorituksen aikana minä, Topias ja Katja suoritettiin “teemahdollisimmanvähäntällävälin,jotteijuusojäämistäänpaitsi” kurssi. Suoriuduttiin tehtävästä hyvin 🙂 Aihetta juhlaan siis on.
 
kohtao2013 (46)
 
kohtao2013 (94)
 
kohtao2013 (95)
 
Lowseason. Mikä ihana sana. Sana kiteyttää kyllä aika lailla tän hetkiset fiilikset ja olotilan. Huomaa, että painoi koko talven mielettömästi töitä ja nyt ottaa kyllä sitä takasin armottomasti. Kerron täällä kun taas todella jotain tehdään 🙂
 
Lowseasonistit.
S&T
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *