Turkki

Kappadokian uniikein hotellikokemus – Museum Hotel

Yhteistyössä Museum Hotel Kappadokia kanssa.
Aamuauringon herättäessä lempeästi uuteen aamuun voit tässä hotellissa tosiaan hieraista silmiäsi useampaan otteeseen. Museum hotellin uskomaton sijainti Uçhisarissa avaa näkymät suoraan jokaiseen alueen laaksoon ja voit jopa omalta terassiltasi ihastella auringonnousua horisontissa. Tänä aamuna, kuumailmapallolennot oli ilmeisesti tuulisuuden takia peruttu, joten jotain maagisuutta aamusta jäi puuttumaan. Näimme kuumailmapallojen nousevan kahdessa muussa hotellissa Göremessa, joten hieman jäi harmittamaan, ettemme niitä saaneet ihastella Uçhisarista käsin. Voin vain kuvitella, kuinka tyhjälle taivaalle hiljalleen nousevat kuumailmapallot olisivat hohtaneet tännekin asti kaikessa väriloistossaan ja hotellin ainutlaatuinen aamu olisi saanut jatkua tätä ihastellessa.
 

Museum Hotel Kappadokia

 

3Hyvää huomenta Museum Hotel Kappadokia.

 
Ennen historiaa, katsastetaanpa  ensin meidän upea Çatalkaya Cave Suite.
Huone, jossa nukuimme yömme oli yksi Junior Superior Sviiteistä, Çatalkaya Cave Suite.
 
Sviitti tarjosi uniikin näkymän koko Kappadokian ylitse ja maisemia sai ihastella poreammeestakin!
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Kun illalla sujahdin peiton alle, luulin uponneeni vanupalloon. Sänky sekä petivaatteet olivat täydellisen pehmeät ja tyynyt ensiluokkaiset. Tässä hotellissa oli tyynymenu, josta olisi saanut vielä halutessaan vaihtaa itselleen vieläkin sopivammat tyynyt yöksi.
 
6
 

7Museum Hotel Kappadokia.

 
14
 
15
 

”Two fairy chimneys located right across from each other are known as Çatalkaya by the locals. Right in front of this room sits one of the Çatalkaya and thus we named the room after it. The most attractive detail in this room is the splendid bathroom and the magnificent view offered by both the bathroom and the main room. Enjoying the Jacuzzi and gazing out at the scenery, and spending time in front of the fireplace in cold weather are some of the things you’ll want to do in this room.”

 

8c0fb7_8e004044e9534d04a96febdc2cc0d000~mv2Museum Hotel Kappadokia.

 
Junior Superior Suite huoneiden hinnat ovat normaalisti 320€:n kieppeillä. Halvin huone Museum Hotelissa on Deluxe Room, joiden yö hinnat lähtevät 240€:sta.
 
Museum Hotel Kappadokia
 
11
 
12
 
13
 
Museum Hotel
Pikkutarkasti entisöidyistä kivitaloista, luolista, talleista sekä muista raunioista rakennettu Museum Hotellin jokaisesta huoneesta, ravintolasta ja eteisaulasta löytyy kustakin jotain uniikkia ihasteltavaa. Hotelli on suunniteltu ja luotu omalaatuisesti yhdistelemällä historiallisia piirteitä sekä käyttämällä muinaisia raunioita hyväksi. Hotellissa on 30 huonetta ja sviittiä, joista kukin on poikkeuksellinen omalla jäljittelemättömällä tavallaan. Mikään huone ei ole samanlainen ja jokainen tila takaa erityisen loistokkaan sekä uniikin tunnelmansa. Huoneet jäljittelevät kaikessa hienoudessaan entisaikojen luolahuoneita ja lumoavat yöpyjän kuin yöpyjän aivan varmasti. Uskomaton näky Kappadokian upeiden maisemien yli, sekä antiikkisilla esineillä sisustetut tilat tekevät hotellista loistokkaan sekä nimensä veroisen.
 
Museum Hotel Kappadokia
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Museum Hotel Kappadokia
 
26
 
24
 
27
 
Museum Hotelli on Kappadokian ensimmäinen luksushotelli, joka tarjoaa asiakkaillensa ainutkertaisen kokemuksen. Sen rakentaminen alkoi vuonna 1998, mutta vasta 2002 se avattiin yleisölle ensimmäistä kertaa. Hotelli lunasti välittömästi paikkansa Kappadokian luksushotellina ja on sitä edelleen tänäkin päivänä. Hotellin sijainti Uçhisarissa avaa henkeäsalpaavat näkymät Avanokseen, Göremeen, Love – , Pigeon – , Red Valleyhyn sekä Mt. Erciyesekselle. Uskomattomia maisemia voit ihailla hotellin yleisistä tiloista tai vaikkapa omasta kylpyhuoneesta.
 
28
 
29
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Hotellin alueelta löytyy muutama pieni puutarha, jossa voit ihastella leppoisasti hengailevia riikinkukkoja tai kilpikonnia! Kyllä, luit oikein. Puutarhasta löytyy kymmenkunta kilpikonnaa 🙂
 
32
 
Hotellin historiaa huokuvissa ruokasaleissa tarjoillaan aamuisin runsas buffee aamiainen.
 
33
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Hotellin ihana henkilökunta piti meistä todella hyvää huolta koko vierailun ajan ja saimme sisäänkirjautumisen yhteydessä todella kattavan alueen historia esittelyn. Meidän sviitissä, meitä odotti myös talon oma tervetuliasviinipullo sekä pieniä turkkilaisia herkkuja!
Auringonlaskun jälkeen saapuessamme huoneeseen takaisin, oli se laitettu meille vielä ”yö valmiuteen”. Päivänpeitto oli viikattu siististi pois, sekä naposteltavat asetettu sivupöydille.
 
8
 
9
 
Hotelli sopii kaikille, jotka haluavat lomallansa löytää pienen palan hemmottelua ja luksusta. Hotellin kaunis ympäristö, historia sekä uniikit tilat tekevät hotellikokemuksesta täydellisen! Me nautimme ja rentouduimme täysillä, joten toivottavasti pääsen tähän hotelliin vielä uudestaan!
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Toteutettu yhteistyössä Museum Hotel Kappadokian kanssa.
Lisätietoa huoneista sekä hotellista
https://www.museumhotel.com.tr/en/
 
Cooparation with Museum Hotel Cappadocia.
More info about the rooms and hotel
https://www.museumhotel.com.tr/en/
 
Museum Hotel Kappadokia
 
Travellover -blogin Annika kävi muutaman päivän vierailulle Museum hotellissa vuosi sitten ja tästä voit lukea hänen kokemuksena upeasta hotellista. Luksusta Kappadokiassa. Museum hotel, kun hotellilla on luonnetta.
 
Kappadokia pähkinänkuoressa:
Keski-Anatolian ylängöllä sijaitseva muinainen Kappadokia on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Noin kaksisataa löydettyä maanalaista kaupunkia on alunperin rakennettu pakenevien kristittyjen suojiksi vainojen alta.
Kappadokia on geologisesti poikkeuksellista seutua. Alueella on kolme suurta ja useita pieniä tulivuoria, jotka ovat sylkeneet ilmoille miljoonien vuosien aikana valtavat määrät tuhkaa. Kun tuhka on pudonnut maahan, se on puristunut vähitellen tiiviksi, ja siitä on lopulta muodostunut laavaa muistuttavaa kivi­ainetta, tuffia, joka peittää nykyisin suuria alueita, jopa 300 metrin paksuisena kerroksena. Tuffia on helppo louhia, mutta joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa siitä tulee kovaa kuin sementti. Kappadokian alue on karua, ja siellä kasvaa vain vähän puita, joita olisi voinut käyttää rakentamiseen, joten seudun asukkaat hakkasivat asuntonsa kallioon.
Suurimmissa maanalaisissa kaupungeissa on kaikki elämiseen tarvittavat tilat, kuten kaivot, varastot, kirkot, keittiöt, verstaat, eläinsuojat ja viinikellarit – jopa ilmastointikanavat. Göremen ulkoilmamuseossa voi tutustua tuhannen vuoden takaisiin, kiveen louhittuihin kirkkoihin, joista jokaista koristavat edelleenkin upeat, värikkäät freskot.
Lähteet: Historianet.fi & Turkki.fi
 
royal7 (1 of 1)
 

Luitko jo nämä Kappadokiasta:
Munkkien laakso Paşabağ & Uçhisarin linnan kaunis näkymä
Up we go again! Royal Balloonin kanssa Kappadokian yllä
Luolakaupunki Göremen kupeessa
Unelmien Kappadokia
Kun Kappadokia vei sydämen
Kappadokia – Kuumailmapallolennolla Royal Balloonin kanssa

 
Museum Hotel Kappadokia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *