Suomi

Illumio 2019 – Valoterapiaa lokakuiselle Mikkelille

Illumio – Valotapahtuma, Mikkeli
Kenkäveroniemen puistoissa ja pelloilla käy valtava ihmisjoukkojen vilinä. Suuri MAN nimeä kantava 12 metrinen valotaideteos kohoaa valtavana tyhjällä Kenkäveronniemen pellolla, valaisten ympärillä olevaa uteliasta kansaa hempeällä vaalealla valon kajollaan. Kenkäveronniemen halki mutkitteleva autoletka kulkee jo nyt kävelyvauhtia, vaikka Illumio – Valotapahtuma on alkanut vasta muutamia kymmeniä minuutteja sitten. Tästä valokorvaisten kaupunkilaisten ihmisvirrasta voi vain päätellä, että me Mikkeliläiset olemme todellakin jo näin lokakuun puolivälissä valoterapian tarpeessa.
 
Illumio Mikkeli
 
illumio2019 (1 of 1)
 
Illumio Mikkeli
 
Illumio Mikkeli
 
Illumio – Valotapahtuma järjestetään toista kertaa Mikkelissä ja on täysin ilmainen koko perheen tapahtuma. Tapahtumareitin varrelta 18-19.10.2019 voi bongata valaistuja kohteita sekä kaunista valotaidetta. Tapahtumareitti kulkee Mikkelipuisto – Kenkävero – Kirjasto – Kirkkopuisto – Savilahdenkatu – Naisvuori välillä ja on valaistuna kumpanakin päivänä kello 19.-23.00.
 
illumio2019_5 (1 of 1)
 
illumio2019_6 (1 of 1)
 

illumio2019_7 (1 of 1)Kenkäveron Pauliina Rundgrenin HandiCrafts shop

 
Illumio Mikkeli
 
Tänä vuonna tapahtumareitin varrelta voi bongata myös Illumio hengessä auki olevia myymälöitä sekä ravintoloita. Esimerkiksi Greeneristä, Eepin grilliltä, Temposta sekä Nandasta löydät tarjouksia Illumio tapahtuman ajan.
 
Illumio Mikkeli
 
illumio2019_11 (1 of 1)
 
illumio2019_12 (1 of 1)
 
Vaikka tapahtuma ei olekaan kuin muutaman vuoden vanha, on se kuitenkin selkeästi se tarvittava piristysruiske pimenevään syksyyn. Se on vakiinnuttanut paikkansa ja saa Mikkeliläiset sankoin joukoin liikkeelle, olipa sää kuinka kolea hyvänsä.
Tapahtumaa voi seurata Facebookissa sekä instagramissa.
 
Illumio Mikkeli
 
Illumio Mikkeli
 
Kiitos tästä valoterapiasta keskelle synkintä syksyä Elisa. <3
Tapahtuman järjestäjänä toimii Elisa Hillgen (Valosilmä Ky).
 
Illumio Mikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *